donderdag 11 juni 2020

Steun Suriname Mirror met een simpele ('muis'-)'klik'!

Een 'klik' kost u niets, maar is toch een belangrijke steun voor Suriname Mirror



Het samenstellen, onderhouden, verbeteren en op kwalitatieve en informatieve wijze voorzien van Suriname Mirror van Surinaams nieuws en relevant nieuws uit Latijns-Amerikaanse- en Caribische landen vergt veel tijd en energie, maar ook geld. U, de lezers, kunt uw bijdrage op eenvoudige leveren om Suriname Mirror online te houden, waardoor ook de, inhoudelijke, kwaliteit gegarandeerd blijft, zeven dagen in de week.

Hoe kunt u uw bijdrage kosteloos leveren?

Heel simpel, door gewoon een (twee of drie) van de wisselende advertentie(s) op de homepage van Suriname Mirror nu en dan aan te klikken. Met elke klik op/naar een advertentie ontvangt Suriname Mirror namelijk, via Google, een zeer klein bedrag, de enige inkomstenbron van Suriname Mirror. Maar, alle kleine beetjes helpen!

Wij hopen op uw welwillende medewerking, steun, waarvoor Suriname Mirror u zeer erkentelijk zal zijn. Het is die steun, die zal bijdragen aan de continuering en inhoudelijke- en ook redactionele uitbreiding van Suriname Mirror. Vooral nu, deze dagen van de Coronavirus pandemie, is juiste en onafhankelijke informatievoorziening zeer belangrijk.

Wie op een andere wijze Suriname Mirror – eenmalig of structureel – financieel wil steunen kan daartoe via SurinameMirrror@gmail.com contact opnemen met de redactie.

Dank!

Suriname Mirror
11 juni 2020
Paramaribo – Suriname

Geen opmerkingen:

Een reactie posten