vrijdag 1 november 2019

Jong Venezolaans fitnessmodel Vanessa Bohorquez oogst veel bijval op Instagram

In Panama wonende Bohorquez zou de meest sexy moeder ter wereld zijn...



De jonge Venezolaanse Vanessa Bohorquez, fitnessmodel, krijgt veel aandacht in haar sociale netwerken. Alleen alop Instagram - ze begon voor het eerst foto's op haar Instagram te posten in juli 2014 - heeft zij meer dan anderhalf miljoen volgers.

Haar sculpturale figuur maakte haar tot een van de 'influencers' van het moment en opent vele ogen.





Ze is 29 jaar en dankzij haar werk in de sportschool heeft ze een prachtig lichaam bereikt en is ze een van de meest gewenste vrouwen in haar land geworden.

Beetje bij beetje werd ze bekend in de rest van Latijns-Amerika en, omdat ze de moeder is van twee kinderen, is ze geclassificeerd als de meest sexy moeder ter wereld.









Een bericht gedeeld door Vanessa Bohorquez💕👑 (@vanessitaoficial) op


Daarnaast reist zij door verschillende landen en uploadt foto's in plaatsen en landen als Dubai, Parijs, Colombia en de Dominicaanse Republiek.

Vanessa Bohorquez is geboren in Maracaibo, Venezuela op 2 juli 1990. Ze groeide op in Venezuela, en voordat ze beroemd werd online, trok Bohorquez niet veel aandacht, behalve haar uiterlijk.

Er zijn niet veel details bekend over haar jeugd, ouders of opleiding, omdat ze niet over deze onderwerpen sprak.

Het jonge model begon haar online carrière toen ze foto's van zichzelf begon te posten. Kort daarna verwierf ze bekendheid, dankzij haar sensuele en sexy foto's. Vaak neemt ze foto's in badkleding, bikini's en sexy kleding die haar troeven laat zien. Ook publiceert Vanessa sexy foto's van haar in een sportschool.





Een bericht gedeeld door Vanessa Bohorquez💕👑 (@vanessitaoficial) op

In de loop van de tijd heeft Bohorquez meer dan 1,6 miljoen Instagram-volgers gekregen en het aantal wordt elke dag hoger. Haar populariteit op Instagram trok bedrijven aan die haar betalen voor gesponsord werk. Ze modelleerde voor verschillende online bedrijven, zoals Pink Buddha, die gespecialiseerd is in nail art. Voor het verhuurbedrijf van Ferrari's en Lamborghini's, genaamd Drive Me 89, vervulde Vanessa verschillende functies. Vanessa werkt ook vaak samen met het bedrijf Fashion Nova, dat online kleding verkoopt.



Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vanessa Bohorquez💕👑 (@vanessitaoficial) op


Vanessa heeft ook een account op de website Only Fans en begon daar nog sexyer foto's te plaatsen. Social media biedt inhoud die alleen zichtbaar is voor exclusieve fans. De site is populair in de entertainmentindustrie voor volwassenen, maar mensen kunnen ook ander materiaal plaatsen.









Een bericht gedeeld door Vanessa Bohorquez💕👑 (@vanessitaoficial) op

(Suriname Mirror/Agencia Nova/The Washington Note/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten