vrijdag 1 november 2019

Breeveld (DOE) getroffen door lichte hartaanval tijdens bezoek aan Singapore

Assembleelid zal na een korte rehabilitatie terugkeren naar Suriname


Assembleelid Carl Breeveld (DOE) is getroffen door een lichte hartaanval tijdens een bezoek aan Singapore. 'Hij heeft naar aanleiding hiervan een kleine medische ingreep moeten ondergaan in een plaatselijke ziekenhuis, waar hij momenteel in redelijke conditie verkeert', aldus vandaag, vrijdag 1 november 2019, het bestuur van DOE. 

Breeveld woonde een conferentie bij van internationale parlementariërs, die op 30 en 31 oktober werd gehouden in Singapore en is georganiseerd door de International Panel of Parlementarians for Freedom of Religion or Belief en de Konrad Adenauer Stiftung.

Het Assembleelid wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen ontslagen uit het ziekenhuis en zal na een korte rehabilitatie terugkeren naar Suriname.

'De DOE-partij is opgeschrikt, maar tegelijkertijd enorm dankbaar dat het slechts een licht hartfalen betreft. De partij bedankt de gemeenschap voor de vele berichten, telefoontjes, gebeden en beterschapswensen voor Carl Breeveld. De partij wenst het gezin en de familie Breeveld sterkte en kracht toe in dit herstelproces van hun geliefde evenals een spoedig en algeheel herstel van hun waardig partijlid tevens parlementariër.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten