woensdag 14 augustus 2019

Miljoenen in Srd en buitenlandse valuta en een vuurwapen buitgemaakt bij overval op een waardetransport en bewakingsbedrijf centrum Paramaribo

Bewakers overmeesterd, gekneveld en onder schot gehouden terwijl een kluis leeg werd gehaald


De Ware Tijd meldt woensdag 14 augustus 2019, dat zaterdagavond bij een waardetransport en bewakingsbedrijf in het centrum van Paramaribo een roofoverval heeft plaatsgevonden, waarbij een groot geldbedrag en een vuurwapen zijn buitgemaakt. Volgens Radio 10 gaat het om een miljoenen buit in Srd en buitenlandse valuta. De daders zijn nog niet gepakt. 

Volgens de politie gaat het om drie mannen die het gebouw binnen waren gedrongen. waarvan een gewapend was met en vuistvuurwapen. Twee van de mannen hadden een integraal helm op en de derde had zijn gezicht bedekt met een doek.

De dienstdoende bewakers werden overmeesterd, gekneveld en onder schot gehouden terwijl een kluis leeg werd gehaald. Het vermoeden bestaat dat de daders gebruik hebben gemaakt van een valse sleutel.

Na de beroving vluchtten ze in een wit voertuig, met een vuistvuurwapen van een van de bewakers en een onbekend geldbedrag. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten