woensdag 14 augustus 2019

27 Recreatieoorden te Para officieel goedgekeurd en ontvangen hun goedkeuringssticker


(Bron foto: NII)
Voldoende bewezen, dat zij de veiligheid van hun bezoekers kunnen waarborgen


Districtscommissaris Armand Jurel van Para heeft het recreatieoord Palulu Camping woensdag 14 augustus 2019 voorzien van een goedkeuringssticker. Volgens rapportages van veiligheidsdiensten heeft deze oordhouder zich aan de voorwaarden gehouden, welke gelden bij het exploiteren van een recreatieoord. In het voortraject naar de goedkeuring toe, zijn afspraken gemaakt met oordhouders voor de veiligheid van de bezoekers en de hygiëne op het oord. Dit bericht het Nationaal Informatie Instituut, NII.

27 Exploitanten van recreatieoorden ontvi ngenhun toestemming en goedkeuring. Deze oorden zijn door het traject van controle op naleving van de geldende voorwaarden gegaan en er is voldoende bewezen, dat zij de veiligheid van hun bezoekers kunnen waarborgen.

Goedgekeurde recreatieoorden beschikken over onder andere getrainde en geüniformeerde lifeguards, bemande EHBO-posten, dieptemeters die de diepte van het zwemwater aangeven en hygïenisch verantwoorde voorzieningen.

De oorden die hun deuren mogen openhouden voor het publiek tijdens deze piekperiode zijn:



De politie van Para is elke dag met 8 motorrijders op de Indira Gandhi-, Kennedy- en de Martin Luther Kingweg. In het weekend wordt de motorsurveillance opgevoerd met assistentie van verkeerspolitie regio midden en motorrijders van de militaire politie. Er zullen ook standby units worden opgezet, vanwaar er eerste hulpverlening zal plaatsvinden op zowel de oorden als op de wegen bij ongevallen. Deze units worden bemand door hulpverleners van verschillende gewapende eenheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten