woensdag 14 augustus 2019

Braziliaanse man tracht vermomd met siliconenmasker bank in Jaragua do Sul, Brazilië, te overvallen

(Bron foto:Santa Catarina Militaire Politie)
Nadat poging om gijzelaars te nemen mislukt, springt de man uit raam en breekt been...


Een Braziliaanse man is aangeklaagd nadat hij naar verluidt de bank had geprobeerd te beroven waar hij vroeger werkte, terwijl hij een uitgebreide vermomming van een oude man droeg. 

Volgens de militaire politie van Santa Catarina droeg de man een siliconenmasker, een donkere bril en een baret terwijl hij maandag 12 augustus 2019 de bank in Jaragua do Sul in het noorden van de staat bestormde met een plastic pistool.

Nadat zijn poging om gijzelaars te nemen mislukte, sprong de man uit een raam en brak zijn been toen hij op een auto viel.


'Hij was alleen en toen hij zich realiseerde dat het niet mogelijk was om geld te nemen, raakte hij van streek', vertelde politiecommissaris Daniel Dias aan de lokale media. 'Tijdens de verwarring gooide hij zichzelf uit het raam.' De onbekende man kon niet bewegen en moest daar blijven liggen tot de politie arriveerde.

De vermomming van de mislukte overvaller is vergelijkbaar met de poging van gevangene Clauvino da Silva vorig weekend in Rio de Janeiro als vrouw probeerde te ontsnappen uit de gevangenis.




(Suriname Mirror/Agora Litoral/9News/YouTube/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten