vrijdag 3 mei 2019

Uruguayaanse schoonheidskoningin dood gevonden in een hotelkamer in Mexico-Stad, Mexico

Fatimih Davila, 31, nam deel aan Miss Universe-verkiezing in 2006 en Miss World-verkiezing 2008

De laatste in een reeks misdaden gericht op buitenlandse vrouwen in Mexico


Een Uruguayaanse schoonheidskoningin die haar land vertegenwoordigde op de Miss Universe- en Miss World-verkiezingen is donderdag 2 mei 2019 dood gevonden in een hotelkamer in Mexico-Stad, aldus onderzoekers. De politie reageerde op een noodoproep in de vroege ochtend en vond de vrouw in een badkamer in het hotel, dat zich in een centrale wijk van de Mexicaanse hoofdstad bevindt, zei het plaatselijke parket in een verklaring. 

Een onderzoeksbron, die op voorwaarde van anonimiteit sprak, identificeerde haar als Fatimih Davila, 31, die haar land vertegenwoordigde op de Miss Universe-verkiezing in 2006 en de Miss World-verkiezing in 2008.


Een Instagram-account in Davila's naam zei dat ze als model in Mexico had gewerkt.

'Uit eerste onderzoeken is gebleken dat de vrouw ... op 23 april in Mexico-Stad aankwam. Een kennis hielp haar om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek naar het bovengenoemde hotel te verhuizen', aldus de aanklager.


Davila's pagina op de Miss World-website meldt, dat haar interesses skydiven, lezen en dansen waren, en dat haar motto was: 'Geniet van elk moment in je leven.'

Het is de laatste in een reeks misdaden gericht op buitenlandse vrouwen in Mexico. De Mexicaanse autoriteiten hebben de afgelopen maanden talloze seksslaverij bendes opgerold. De vrouwen worden meestal banen zoals modelleren, beloofd, vetvolgens gekidnapt en gedwongen tot prostitutie. Er zijn verschillende gevallen waarin dergelijke vrouwen zijn vermoord.






Een bericht gedeeld door Fatimih Davila (@fatimihdavila) op




Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fatimih Davila (@fatimihdavila) op

Geen opmerkingen:

Een reactie posten