vrijdag 3 mei 2019

Neergeschoten man (24) schietpartij Bijlmer, Amsterdam-Zuidoost, in ziekenhuis overleden

Politie nog op zoek naar getuigen die voor-, tijdens- of na schietincident iets gezien hebben


De man die gisteravond aan de Hoptille in Amsterdam-Zuidoost werd neergeschoten, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De 24-jarige man werd op straat beschoten en raakte levensgevaarlijk gewond, zo berichten de Amsterdamse zender AT5 en De Telegraaf vandaag, vrijdag 3 mei 2019.

Hulpdiensten hadden de zwaargewonde man gereanimeerd, waarna het slachtoffer met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is overleden.

Er ging een Burgernet-melding uit met een signalement van twee mogelijke daders, met de waarschuwing om deze mannen niet te benaderen. Een zoekactie naar de twee leverde niets op.


De politie is nog op zoek naar getuigen die voor- tijdens- of na het schietincident iets gezien hebben op Hoptille dat van belang kan zijn voor het onderzoek. De politie zegt nog steeds op zoek te zijn naar verdachten, maar wil geen aantal meer noemen.

Over de achtergrond van de schietpartij en of het slachtoffer bekend was bij de politie, wil een woordvoerder niets zeggen. Getuigen kunnen contact opnemen met het rechercheteam via 0900-8844, men kan ook anoniem bellen via 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten