donderdag 2 mei 2019

NPS-kopstuk Kruisland: ‘NDP mag geen kans meer krijgen om land te besturen’

(Bron foto: Dagblad Suriname)
'De NPS moet alleen de verkiezingen ingaan'


De Nationale Partij Suriname (NPS) hield zondag 28 april aan de Javaweg een bijeenkomst waarin is gesproken over zaken inzake het land en de verkiezingen. De ondervoorzitter van het congresbestuur, Arnold Kruisland, zei dat de NPS alleen de verkiezingen moet ingaan, zo schrijft het Dagblad Suriname vandaag, donderdag 2 mei 2019.

Verder zei hij, dat de NDP niet meer de kans mag krijgen om het land te besturen.

Ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo van de partij verzekerde de aanwezigen, dat onder NPS ‘yu kan sabi dati a kondre e seti’. 'Er moeten eerlijke en integere mensen het land besturen, anders gaat het verkeerd. We moeten genoeg stemmen hebben om een bepaalde stem in de regering te hebben.'

Partijvoorzitter Gregory Rusland en Pawiroredjo beantwoordden vragen van de aanwezigen. Twee opmerkelijke vragen waren wat de eerste prioriteit zal zijn van de frambo partij bij machtsovername en wat het beleid zal zijn met betrekking tot gezondheidszorg. Het antwoord op de eerste vraag was dat het financiële probleem eerst ter hand genomen zal worden. 'Efu yu wani bung gi unu srefi, pikin en granpikin, dan a alternatief na NPS', zei de partijvoorzitter. Er is beloofd dat ‘de groene partij het land zodanig kan besturen dat het weer tot ontwikkeling komt’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten