maandag 18 februari 2019

Ministerie van OWT&C haalt diverse lozingen op in Paramaribo-Noord

In sommige delen van lozingen zijn koelkasten en huisvuil aangetroffen....


Het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) haalt diverse lozingen op in Paramaribo-Noord. Deze werkzaamheden zijn in december 2018 gestart en worden in eigen beheer uitgevoerd. De controle op deze werkzaamheden wordt door de afdeling Ontwateringswerken van het ministerie uitgevoerd. Momenteel is men bezig de Sluiskreek op te halen -
een belangrijke ader voor de ontwatering van Paramaribo-Noord -, zo meldt het ministerie vandaag, maandag 18 februari 2019, via het Nationaal Informatie Instituut, NII.

Vinodh Bissesar, waarnemend coördinator Open Riolering van de afdeling Ontwateringswerken, geeft aan dat deze werkzaamheden donderdag zijn gestart en volgens planning binnen 12 werkdagen zijn afgerond.

De Sluiskreek sluit aan tot de Anton Dragtenweg, is 3.300 meter lang en ongeveer 20 meter breed. De lozingen langs de Rubenstraat, de Pommerakstraat, de Nachtegaal- en de Leonardo da Vincistraat zijn reeds opgehaald.

De lozingen langs de Bazaltstraat en de Picassostraat zullen volgens planning in de komende weken ook worden opgeschoond. Het hangt allemaal af van de heersende weersomstandigheden.

In sommige delen van de lozingen zijn koelkasten en huisvuil aangetroffen. Bij het betrappen van personen die zich schuldig maken aan deze handelingen zullen er zeker maatregelen tegen hen worden getroffen. Gedurende deze werkzaamheden kunnen zich tijdelijk verkeersopstoppingen voordoen, echter zal dit alleen het geval zijn gedurende de verplaatsing van machines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten