maandag 18 februari 2019

Etnel (NPS): 'Het boek van de NDP moet nu eindelijk gesloten worden'

'Strijd moeten wij leveren om af te rekenen met het het volksbedrog geleid door Bouterse'


NPS-Hoofdbestuurslid en -Assembleelid Patricia Etnel vindt dat het boek van de NDP nu eindelijk gesloten moet worden. Zij gaf zaterdagavond tijdens de 'opo yari vergadering' van de partij in Coronie aan, dat symbolisch een boom wordt gepland, die bedoeld is om ontwikkeling te brengen in Coronie en het gehele land. Dit bericht Starnieuws vandaag, maandag 18 februari 2019.

De NPS maakt zich op om in 2020 het roer van het land over te nemen. Etnel wil na de verkiezingen van mei 2020 een sterk ontwikkeld Coronie zien, waar ondernemerschap kan gedijen. Zij wil sterke gezinnen en vrouwen zien in het district. Daarom moet de boom die symbolisch gepland is, flink groeien tot een kankantri. Zij riep de mensen van Coronie op om samen met de rest van het land ervoor te zorgen dat de NPS weer in het machtscentrum komt.


Wayne Telgt haalde aan dat de NPS ontwikkeling heeft gebracht en dat kan in de toekomst herhaald worden. 'Wij willen de goede en betere tijden terug. Na Bouta zal Gregory Rusland de scepter in Suriname zwaaien.' 

Michel Felisi, die onlangs toetrad tot de NPS, bracht onder de aandacht, dat als de regering iets belooft vaak het tegenovergestelde gebeurt. Als voorbeeld haalde hij de koers aan, waarvan was beloofd dat die lager zou worden.

NPS-voorzitter Gregory Rusland heeft op de vergadering een kettingzaag overhandigd aan  ondernemer Raoel Maarbach, voorzitter van de jongerenvereniging Cosu. Met deze geste geeft de NPS de push om niet afhankelijk te zijn, maar zelf de tools in handen te nemen om vooruit te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten