donderdag 28 februari 2019

In Brazilië opgepakte drugshandelaar uit Curaçao verdacht van moord in Nederland

(Bron foto: Interpol)
Man (37) aangehouden in appartement in São Vicente, 45 kilometer ten zuiden São Paulo

In het appartement trof de politie meer dan 83.000 xtc-pillen aan


Een 37-jarige man uit Curaçao is in de Braziliaanse staat São Paulo opgepakt voor drugssmokkel. Na de arrestatie kwam de politie erachter, dat hij ook nog wordt gezocht voor betrokkenheid bij een moord in Den Haag in 2015. Dat meldt onder andere het AD vandaag, donderdag 28 februari 2019.

(Bron foto: Policia Civil/Diario do Litoral)
De man is Robertico I. en heeft als bijnaam Tico. Hij werd aangehouden in een appartement in São Vicente, zo’n 45 kilometer ten zuiden van de stad São Paulo. In het appartement trof de politie meer dan 83.000 xtc-pillen aan.

Na zijn aanhouding voor drugssmokkel zag de politie, dat er een internationaal arrestatiebevel van Interpol tegen I. is uitgevaardigd.

Ook de politie in Nederland is op zoek naar hem en heeft een bedrag van 15.000 uitgeloofd voor de gouden tip die voor zijn aanhouding zorgt. Bij die oproep wordt aangegeven dat I. vuurwapengevaarlijk is.

I. wordt gezocht voor zijn betrokkenheid bij een schietpartij in Den Haag op 11 juli 2015. Hierbij kwam de 31-jarige Jursley Cijntje om het leven. Het incident gebeurde om 04:30 uur in een café aan de Herenstraat in Den Haag.

(Suriname Mirror/Diario do Litoral/AD/WNL.tv/Omroep West)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten