dinsdag 4 september 2018

Peuter van twee dood aangetroffen op een perceel aan de Tawajariepolderweg

Jongetje verbleef met zijn moeder in een hut op een perceel

Moeder, patiënte van het Psychiatrisch Centrum Suriname, slaat na vondst zoontje op de vlucht


Het Korps Politie Suriname bericht maandag 3 september 2018, dat zondagmiddag 2 september, een 2-jarig jongetje dood is aangetroffen op een perceel aan de Tawajariepolderweg, ressort Jarikaba. 

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken, dat een moeder met haar twee jarig zoontje W.A. in een hut verbleef van een pand. Aan de voorzijde van dat pand wonen familieleden van de vrouw.

Gistermiddag liep een familielid naar de hut om te kijken hoe het met moeder en kind ging. Bij die gelegenheid trof zij W.A. buiten de hut liggend op de grond aan. Hij vertoonde geen teken van leven. Zijn moeder lag in de hut te slapen. De overige familieleden werden erbij gehaald waarna de politie werd ingeschakeld.

De moeder van W.A., die ondertussen wakker was geworden, vluchtte weg in een nabij gelegen stuk bos. Haar moeder verklaarde aan de politie, dat zij al jaren psychiatrische problemen heeft. Voorts dat zij patiënt is van het Psychiatrisch Centrum Suriname (P.C.S.) Er wordt naar de vrouw gezocht. Zij is nog niet gesignaleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten