vrijdag 28 september 2018

Senator Mexico door het stof na pikante chat tijdens zitting Hogerhuis

(Bron foto: Agencia Reforma)
Ismael Garcia Cabeza de Vaca: 'Het ging om een ongepaste grap'


Een Mexicaanse senator heeft excuses aangeboden nadat hij was betrapt in een pikante chatsessie. Ismael Garcia Cabeza de Vaca wisselde tijdens een zitting van het Hogerhuis tekstberichten uit over een foto van een schaars geklede jonge vrouw. Een fotograaf legde dat vast. 

De krant El Universal publiceerde de gewraakte foto gisteren, woensdag 26 september 2018. Daarop lijkt te zien te zijn, dat de senator en zijn gesprekspartner bespreken hoe ze seks willen hebben met de vrouw. Er worden ook emoji's van varkens gebruikt in hun chatsessie.


Garcia Cabeza de Vaca heeft inmiddels 'oprechte excuses' aangeboden. 'Ik had niet moeten deelnemen aan wat duidelijk een vrouwonvriendelijke conversatie was', stelde de politicus. Het ging volgens hem om een 'ongepaste grap'.




Een bericht gedeeld door Fer Moreno (@fershymp) op




Een studente die zegt de vrouw op de foto te zijn, heeft zich inmiddels ook gemeld. Fernanda Moreno, 20 jaar. Zij zegt niet te weten hoe haar afbeelding terecht kwam in de chat, waar één van de mannen ten onrechte de suggestie wekt, dat ze mogelijk een prostituee is.

Ze sprak haar verbazing uit over het feit, dat senatoren 'naar dit soort dingen kijken op zulke belangrijke momenten'.



(Suriname Mirror/Union Yucatan/Primera Plananoticias/Twitter/am.com.mx)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten