vrijdag 28 september 2018

Arrestatie Team houdt drie mannen aan na vondst vuurwapen en overval attributen in auto

Mannen in auto staande gehouden op de Nieuw Weergevondenweg



Het Arrestatie Team (A.T.) van het Korps Politie Suriname heeft gisterochtend vroeg tijdens een verhoogde surveillance een personenauto met drie inzittenden tot stoppen gedwongen op de Nieuw Weergevondenweg. In dat voertuig zaten O.T. alias 'OBBE', D.W. alias 'Waine' en D. M. Dit meldt vandaag, vrijdag 28 september 2018, de politie.

Tijdens controle in de auto werden aangetroffen en in beslag genomen een vuistvuurwapen compleet met geluidsdemper en munitie, maskers, handschoenen, een zak met kabelbinders en verschillende nummerbewijzen.

De mannen waren staande gehouden op grond van informatie dat zij kort daarvoor vermoedelijk van plan waren om een gewelddadige diefstal te plegen te Ephraimzegen waarbij schoten gelost waren. Het A.T. heeft de mannen op grond van overtreding van de Vuurwapen Wet aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Zo ook de in beslag genomen spullen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de mannen hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat zij meer op hun kerfstok hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten