dinsdag 21 augustus 2018

Man beschoten op de Weg naar Langatabiki; twee andere mannen beroofd

Vermoedelijke daders beschieting man beroven vervolgens twee mannen van hun auto


De politie van Snesi Kondre kreeg zondag van de beveiliging van de goudmaatschappij SuriGold de melding, dat een man beschoten was op de Weg naar Langatabiki ter hoogte van km 57.Volgens verklaring van het slachtoffer (44) werd hij door vijf gewapende en gemaskerde mannen beschoten. Hij liep daarbij een schotwond op aan zijn linker dijbeen, aldus maandag 20 augustus 2018 het Korps Politie Suriname.

Ondanks de verwonding lukte het hem door te rijden om ter hoogte van km 54 bij SuriGold om hulp te vragen. In een ambulance van SuriGold werd hij in eerste instantie voor medische hulp naar de RGD poli van Moengo vervoerd om vervolgens naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overgebracht te worden.

De politie van Snesi Kondre ging voor onderzoek naar km 57 van de Weg naar Lanagtabiki en trof daar twee mannen aan die verklaarden, dat zij slachtoffers waren van een beroving door vijf gemaskerde en gewapende mannen.

Zij waren in feite getuige geweest van de beschieting van de 44-jarige man, omdat zij niet ver achter hem reden in hun auto. Zij werden door de vijf gemaskerde en gewapende mannen tot stoppen gedwongen waarna die ervandoor zijn gegaan met hun voertuig, hun zaktelefoons en een kettingzaag.

Het nader onderzoek in deze zaken is overgedragen aan de recherche van regio Oost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten