vrijdag 31 augustus 2018

Colombiaans model en actrice Ana Lucia Domínguez mooi en erg sensueel....

Domínguez vooral bekend uit Telemundo's populaire telenovela 'Pasión de Gavilanes'



De actrice van 'Pasión de Gavilanes' 'Libia Reyes' zorgt voor 'opschudding' in sociale netwerken door haar postings van sexy foto's uit het verleden. Haar echte naam is Ana Lucia Domínguez, een Colombiaanse model en actrice, mooi en erg sensueel. Zij deelt haar foto's graag met haar volgers op Instagram waar zij erg mooi poseert, controverses veroorzaakt en duizenden harten steelt.



Een bericht gedeeld door Ana Lucía Dominguez (@analuciado) op


Een bericht gedeeld door Ana Lucía Dominguez (@analuciado) op


Dominguez verhuisde na het modellenwerk naar het kleine scherm met tientallen verschijningen in series en romans. Het personage dat haar ongetwijfeld internationale bekendheid heeft gegeven, is het personage dat ze in 2003 maakte in Telemundo's populaire telenovela 'Pasión de Gavilanes', waarin ze twee personages speelde, Libia Reyes en Ruth Uribe.




Ana Lucia Domínguez is geboren in de stad Bogotá, op 2 december 1983. Haar carrière begon op negenjarige leeftijd en toonde haar schoonheid en frisheid in tv-commercials.

De eerste telenovela waarin ze een hoofdrol speelde, was 'Hermosa Niña', waarin ze gewaagde scènes speelde die tot een controverse leidde, omdat ze slechts 15 jaar oud was. Ze is momenteel de ster in de serie 'Lady of Steel'.

Het sexy model is jong getrouwd, op 18-jarige leeftijd met de komiek David Alberto García met wie ze een leeftijdsverschil van 14 jaar had. Twee jaar later gingen ze al uit elkaar. Zeven jaar later trouwde de mooie actrice met acteur Jorge Cárdenas en in 2009 werd ze ingehuurd door Telemundo om te schitteren in de telenovela 'Perro Amor', samen met de Puerto Ricaanse acteur Carlos Ponce en Colombiaanse actrice Maritza Rodríguez, dus verhuisde ze naar Miami om de telenovela op te nemen.






Een bericht gedeeld door Ana Lucía Dominguez (@analuciado) op

In diezelfde productie gaven ze haar de gelegenheid om een ​​paar liedjes te zingen en datzelfde jaar nam zij deel aan de Colombiaanse serie 'El fantasma del Gran Hotel'. Later speelde ze de rol van Martina in de telenovela 'La traicionera' bij de zender RCN, met haar man Jorge Cárdenas.

In 2013 speelde ze in de telenovela 'Las Bandidas', door RTI Producciones, voor Televisa en RCN, die volledig werd opgenomen in Venezuela; met de Mexicaan Marco Mendez en de Venezolanen Daniela Bascopé, Marjorie Magri, Caridad Canelón, Claudia La Gatta en de eerste Puerto Ricaanse acteur Daniel Lugo.



In 2015 werd het tweede seizoen van de Telemundo Lady Steel-serie bevestigd, opgenomen in Mexico, met Blanca Soto, Litzy, Mauricio Henao, José Luis Reséndez; onder andere.


(Suriname Mirror/TN8/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten