vrijdag 31 augustus 2018

Dronken politieman te Calcutta buiten functie gesteld

Agent mishandelt een man voor een winkel en pleegt vernielingen in politiebureau


De politie van Calcutta kreeg deze week een aangifte over een politieman die in dronken toestand een man voor een winkel had mishandeld. Het slachtoffer heeft na de mishandeling aangifte gedaan op de politiepost, aldus het Dagblad Suriname vandaag, vrijdag 31 augustus 2018.

De dronken agent is hem toen achterna gegaan en heeft het slachtoffer op de politiepost, in bijzijn van collega's, weer mishandeld. Het blijkt nu, dat het slachtoffer drie ribfracturen heeft opgelopen.

Een agent die trachtte zijn beschonken collega te kalmeren werd ook niet gespaard. Daarnaast heeft de dronken politieman vernielingen aangericht in het bureau.

De aangifte ter zake is opgenomen tegen deze politieman en het verder onderzoek is overgedragen aan OPZ (Onderzoek Politie Zaken).

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de aangever en de politieman voor een winkel waren. Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling tussen hen waarna de aangever hem van repliek heeft gediend. Dit kwam niet goed over bij de dronken politieman en die heeft uit boosheid de ander mishandeld.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de politieman in kwestie buiten functie gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten