vrijdag 31 augustus 2018

Meisje (10) verdrinkt in zwembad hotel in Anamoestraat, Paramaribo

Charmela N. was met haar moeder en twee andere kinderen in hotel

 
Het Dagblad Suriname bericht donderdag 30 augustus 2018, dat de politie van Geyersvlijt dinsdag een melding kreeg, dat een kind verdronken was in het zwembad van een hotel aan de Anamoestraat. 

Ter plaatse aangekomen bleek, dat een 10-jarig meisje al in een ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd was. Uit het voorlopig ingesteld onderzoek bleek, dat een moeder met haar drie kinderen te gast was in het hotel.

Op een gegeven moment zocht zij naar haar dochter Charmela N. Uiteindelijk troffen zij het kind nabij het zwembad aan. Een hotelgast had haar uit het zwembad gehaald en probeerde haar nog te reanimeren.

Het meisje is woensdagochtend op de Intensive Care, alwaar zij voor medische behandeling was opgenomen, overleden.

Als opvoeder schrijft het dagblad tot slot, terecht:

'De politie is zo vaak in het nieuws geweest om vooral ouders en verzorgers te attenderen om beter te letten op hun kinderen. Het schijnt, dat ouders maar al te vaak zich niet goed genoeg van hun verantwoordelijkheid kwijten, met alle narigheden tot gevolg. Ouders moeten altijd en overal op hun kinderen letten. Vooral als het om zwemgelegenheden gaat. Weest voorzichtig, maar vooral alert.'
 
Het onderzoek in deze duurt nog voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten