maandag 6 augustus 2018

19-Jarige verdachte van verkrachting en zeker vijf inbraken aangehouden

Het vermoeden bestaat dat 'Busta' meer op zijn kerfstok heeft

 
De politie van Livorno heeft woensdag 1 augustus de 19-jarige S. V., alias ‘Busta’, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij wordt ervan verdacht met anderen een vijftal inbraken te hebben gepleegd in het ressort. Ze maakten Latour-2 en omgeving onveilig. Daarnaast heeft hij maandag 30 juli een jonge vrouw in een woning verkracht. Dat bericht het Korps Politie Suriname zondag 5 augustus 2018.

Na zijn daad liet V. de jonge vrouw in het huis achter. Het slachtoffer deed vervolgens aangifte bij de politie van Livorno. Ze verklaarde, dat ze op weg was naar huis toen zij de haar welbekende ‘Busta’ op straat tegen kwam, die dezelfde richting opliep als haar.

'Busta' greep haar op een bepaald moment vast en trok haar mee naar de woning van een vriend van hem. Die woning staat leeg, omdat die vriend van V. in de gevangenid zit. V. heeft de jonge vrouw toen seksueel misbruikt in het huis.

Hij werd op de avond van dinsdag 31 juli aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft hij bekend enkele inbraken te hebben gepleegd en ook dat hij de jonge vrouw heeft verkracht. Het vermoeden bestaat bij de politie, V.  nog meer op zijn kerfstok heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten