vrijdag 27 juli 2018

Dode en twee gewonden bij eenzijdig verkeersongeluk op de weg naar Atjoni

Auto raakt van de weg, komt in berm, slaat over de kop en vliegt in brand


Bij een eenzijdig verkeersongeluk donderdagochtend 26 juli 2018 op de weg naar Atjoni meer bekend als 'Tjongalanga pasie' ter hoogte van de 7e kilometer van de weg, is een inzittende van een auto, Jackson Wee Wee, wiens leeftijd nog onbekend is, overleden. Dit bericht het Korps Politie Suriname.

De politie van Brownsweg had via de Centrale Meldkamer de melding ontvangen, dat een auto over de kop was geslagen en dat sprake was van gewonden en een dode. Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om een personenauto met drie inzittenden, de 21-jarige bestuurder D.F. en de mede inzittenden S.A. oud 22 jaar en Jackson Wee Wee.

Ter hoogte van de 7e kilometer van de weg raakte de auto, door tot nog toe onbekende reden, van de weg en kwam op de langs de weg lopende berm terecht. Vervolgens sloeg het voertuig over de kop en vloog kort daarna in brand.

Alle inzittenden raakten gewond. De bestuurder en de mede inzittende A. waren niet aanspreekbaar. Met de ambulance van de medische zending werden die gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar zij ter verpleging zijn opgenomen. De mede inzittende Wee Wee is ter plaatse overleden.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van regio Midden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten