donderdag 3 mei 2018

Deelneemsters laatste BumBum-verkiezing in Brazilië tonen hun rondingen

Giovanna Spinelli en Paula Oliveria, 28 en 27, zijn de eerste transvrouwen ooit bij BumBum



De laatste Miss BumBum-verkiezing komt snel naderbij. Omdat de controversiële verkiezing in november ten einde loopt, zijn concurrenten vastbesloten om alles te geven. Meer dan 200 deelneemsters hebben hun billen laten zien voor de Braziliaanse show.

Het thema van Miss BumBum 2018 is diversiteit. Vrouwen uit alle geledingen van het leven worden aangemoedigd om deel te nemen aan de verkiezing. Nadat honderden vrouwen hadden gesolliciteerd om deel te nemen aan het evenement van dit jaar, werden het aantal teruggebracht tot 27. Voor de eerste keer zijn trans ladies opgenomen in de finale line-up.

Carol Lisboa, 24,vertegenwoordigt Alagoas
Flavia Tamaio, 20, uit Federal District
We zullen tot november moeten wachten om de winnares te zien worden gekroond, maar de vrouwen worden al competitief.

Slechts 25 van de bootylicious schoonheden zullen in staat zijn om te concurreren in de finale van Sao Paulo, zoveel proberen al indruk te maken. In een recente fotoshoot toonden zij hun rondingen in sexy badkleding.

Grazielly Costa, 22, van Para
Lady Oliveira, 20
Het thema van de foto-oproep was het Wereldkampioenschap Voetbal, dat is immers ook een groots evenement dat dit jaar zal plaatsvinden.

Giovanna Spinelli en Paula Oliveria, 28 en 27, zijn de eerste transvrouwen ooit die deelnemen. Beide dames lijken blij, dat de competitie meer inclusief is geworden. Giovanna zei: 'Ik voel me bevoorrecht dat ik mijn droom heb kunnen realiseren en deel kan nemen aan een schoonheidswedstrijd.'

De deelneemsters brachten hulde aan het sporttoernooi door zich te kleden in string badpakken met  de initialen en insignes van hun land. In een andere groepsfoto werden de bumbum-babes in twee verschillende teams verdeeld.

Oliveira, 24, uit Mato Grosso
Een team van juryleden heeft de moeilijke taak om een winnares te kiezen.Vorig jaar werd Rosie Oliveira de winnares van de Braziliaanse BumBum-verkiezing. Haar carrière is sinds Miss BumBum 2017 gekatapulteerd. Ze heeft meer dan 150.000 Instagram-volgers verzameld en is op de cover van talloze tijdschriften gespot. Suzy Cortez, Erika Canela en Indianara Caralho oogstten ook internationale bekendheid na het behalen van de hoofdprijs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten