woensdag 25 april 2018

Minister Getrouw: 'Dood van Melvin Seymor een geval van zelfmoord'

Familie vindt gebeuren op vindplaats Seymor 'geheimzinnig'

Lijk door politie verwijderd nog voordat familie aanwezig was en bloedsporen zouden direct door de brandweer zijn weggespoeld...


De minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw, zegt dat voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de dood van Melvin Seymor (39) een geval van zelfmoord is. 'Dit is de rapportage na breed onderzoek. Ik ga af op wat aan mij gerapporteerd is', zei Getrouw dinsdag in het praatprogramma ‘Bakana Tori’ op Radio SRS, aldus woensdag 25 april 2018 de Ware Tijd.

Het levenloze lichaam van Seymor, met een schotwond  in het hoofd, werd op 30 maart aangetroffen aan de Livornoweg, in het huis van de vrouw die haar relatie met hem zou hebben beëindigd.

De familie van de overledene had president Bouterse gevraagd om onderzoek, omdat zij het vermoeden heeft dat de vader van de 'scharrel', die een hoge militaire rang heeft, zich schuldig had gemaakt aan het strafbaar feit.

De minister zegt dat het onderzoek nog niet is afgerond. Seymor is zaterdag begraven.

Er wordt beweerd, dat de politie het lijk had verwijderd, nog voordat de familie op de plek van het drama was aangekomen. Ook zouden de bloedsporen direct door de brandweer zijn weggespoeld. De familie noemde het gebeuren geheimzinnig, omdat alles snel is verwijderd. Seymor was getrouwd en had twee kinderen uit het huwelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten