dinsdag 24 april 2018

Een verlaten pasgeboren baby in Tacna, Peru, aangevallen door een groep zwerfhonden

Baby krijgt bijtwonden aan gezicht, hoofd en armen

(Bron foto: Twitter)
'Het kleine beetje kleding dat hij droeg, belette honden van het toebrengen van diepe wonden'

 
Een verlaten pasgeboren baby vecht voor zijn leven na te zijn aangevallen door een groep zwerfhonden. De baby had naar verluidt nog steeds zijn navelstreng, toen hij werd gered door ambulancepersoneel in de stad Tacna in Peru. 

De baby wordt verondersteld geboren te zijn slechts zes tot acht uur vóór de wrede aanval, meldden de lokale media zondag 22 april 2018.

Verontrustende beelden tonen de kleine baby met bloed over zijn lichaam en deken. Het kind kreeg bijtwonden aan zijn gezicht, hoofd en armen. Bewoners in de buurt belden meteen een ambulance nadat ze zagen wat er aan de hand was.


De baby werd naar het Hipolito Unanue-ziekenhuis gebracht, waar hij op de afdeling Neonatale Intensive Care verblijft

De regionale gezondheidsdirecteur, Claudio Ramirez, zei: 'Deze baby is mogelijk zes of acht uur oud. Het kleine beetje kleding dat hij droeg, weerhield de honden van het toebrengen van diepe wonden.'



Een arts die werkte om het leven van de baby te redden zei naar verluidt teegeen lokale media: 'Bid voor deze baby, deze 24 uur zijn doorslaggevend voor hem.'

De politie onderzoekt wie de baby in de steek heeft gelaten en probeert de moeder van de pasgeborene te identificeren. Er zijn geen arrestaties gemeld.


(Suriname Mirror/La Republica/Daily Mail/Ojo/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten