maandag 9 april 2018

Colombiaanse actrice en model Carmen Villalobos weet haar duizenden social media volgers altijd te boeien

Villalobos vooral bekend om haar karakter Catalina in de telenovela 'Sin senos no hay paraíso'



Carmen Villalobos, een Colombiaanse actrice en model, weet haar duizenden volgers op Instagram, Facebook en Twitter altijd te boeien met haar sexy foto's die ze dag in dag uit deelt. 

Deze keer besloot de hoofdrolspeelster van 'Sin tetas si hay paraiso' ('Zonder borsten is er geen paradijs') haar fans te verrassen met een  foto waarop we haar zien poseren in een sexy bikini die haar sterke figuur onthult.





Na de publicatie vroegen veel van haar fans haar of ze zwanger is en sommigen beweerden dat ze een zwangere buik had. De controversiële foto die Carmen Villalobos deelde op haar officiële Instagram-account, kreeg binnen enkele uren meer dan 340 duizend 'likes'.


Carmen Villalobos en haar partner Sebastián Caicedo, met wie ze bijna 10 jaar samenwoont, maakten in maart een fotosessie voor een bekend tijdschrift en onthulden dat ze klaar zijn om ouders te zijn. Zou het kunnen dat ze in zoete verwachting zijn?, vraagt Peru.com zich vandaag, maandag 9 april 2018, af.







Carmen Villalobos  werd geboren op 13 juli 1983 in Barranquilla, Colombia. Ze is beter bekend om haar karakter Catalina Santana in de telenovela 'Sin senos no hay paraíso', gebaseerd op het boek van Gustavo Bolívar getiteld 'Sin tetas no hay paraíso'. Ze won nog een belangrijke rol in de Telemundo-serie 'El Señor de los Cielos', waarin ze Leonor Ballesteros speelde.




(Suriname Mirror/Peru.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten