donderdag 26 april 2018

Chauffeur (50) truck met boomstammen dodelijk verongelukt op Martin Luther Kingweg

(Bron foto: Facebook)
Truckchauffeur moet voor hem rijdend afremmend voertuig ontwijken en belandt in trens


Een truckchauffeur is gistermiddag rond drie uur om het leven gekomen, toen zijn met boomstammen geladen vrachtwagen op de Martin Luther Kingweg - vanuit Paranam richting Paramaribo - van de weg raakte en ter hoogte van het PWB-project in een trens belandde. Dit meldt vandaag, donderdag 26 april 2018, de Ware Tijd.

Nadat een takelwagen de zwaarbeschadigde cabine uit de trens had getrokken, had de brandweer zeker een uur nodig om het lichaam van de bestuurder te ontzetten.

Gewaarschuwde familieleden waren aanwezig tijdens de werkzaamheden van de brandweer. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Volgens het Dagblad Suriname gaat het om de 50-jarige M.A. Volgens verklaring van getuigen blijkt dat een voorrijder van de trekker had afgeremd. De bestuurder van de trekker kon niet op tijd afremmen vanwege de korte afstand en de snelheid. Hij maakte daarbij een linkse manoeuvre en belandde in de goot.

De cabine raakte los vanwege deze manoeuvre en ging vervolgens over de kop in de trens. De bestuurder is als gevolg van verstikking om het leven gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten