donderdag 5 april 2018

Bouva (NDP): 'Het reshuffelen van het ministersteam is niet zaligmakend'

'Ik lig niet wakker van geen enkele reshuffeling'

'Ik reken er wel op, dat de aanpassingen in het ministersteam at the end of the road hun doel zullen hebben bereikt'


Het reshuffelen van het ministersteam is volgens Melvin Bouva (NDP), ondervoorzitter van het parlement, niet zaligmakend. Maar, hij ziet dit als een instrument van de president om - daar waar ontwikkelingen volgens hem niet naar wens verlopen - verbetering en versterking aan te brengen. 

'Ik reken er wel op dat de aanpassingen die nu zijn gepleegd in het ministersteam at the end of the road hun doel zullen hebben bereikt. Ik lig niet wakker van geen enkele reshuffeling', aldus de politicus vandaag, donderdag 5 april 2018, in de Ware Tijd.

Als bepaalde ministers gestelde doelen niet hebben gerealiseerd, dienen die - evenals spelers bij elke sport - vervangen te worden zodat met andere spelers de beoogde resultaten wel behaald worden, meent Bouva.

Opmerkingen als zou de regering mede vanwege de krappe staatskas niet goed uit de voeten kunnen komen, leggen volgens de parlementariër geen zoden aan de dijk. Er zijn talrijke vraagstukken die zonder geld opgelost kunnen worden, stelt hij. In belangrijke mate is het slagen of falen van beleid gekoppeld aan de wijze waarop zaken georganiseerd worden.

'Met wetgeving, een goede structuur en organisatie en de juiste mensen kunnen je meer doen met hetzelfde beschikbare geld', volgens Bouva.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten