donderdag 5 april 2018

Aqualectra op Curaçao heeft de achterstand in de facturering ingehaald

Laatste rekeningen over januari, februari en maart zijn verzonden


Aqualectra heeft gisteren de laatste rekeningen over januari, februari en maart de deur uitgedaan. Die worden naar verwachtingen over twee à drie dagen door C-Post bezorgd. Voor de meeste klanten gaat het om de rekeningen over februari en maart en voor een klein deel ook nog over januari. Dit meldt het Antilliaans Dagblad vandaag, donderdag 5 april 2018.

Volgens woordvoerster Sharo Bikker heeft het nutsbedrijf daarmee de achterstand in de facturering ingehaald. Bikker: 'Hier en daar zal mogelijk nog wat onduidelijk zijn voor de klant. Wie de afgelopen periode betalingen heeft verricht bijvoorbeeld, zal die pas op de rekening van april terugzien.'

Het nutsbedrijf raakte in de problemen met het uitschrijven van de rekeningen aan ongeveer 80.000 klanten toen na de overschakeling op een nieuw factureringssysteem bleek dat niet alle oude informatie - de geschiedenis van elke klant - was overgezet door de software van SAP. Het proces werd gestopt en er moesten nieuwe factureren worden gemaakt.

In een persbericht roept Aqualectra haar klanten op om nu ook weer ‘de goede gewoonte’ op te pakken en de water- en elektriciteitsrekening op tijd te betalen. De betaling voor maart moet binnen zijn voor de vervaldatum van de factuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten