woensdag 21 maart 2018

Nog nooit eerder gepubliceerde foto van Selena Quintanilla op Instagram

Selena met zanger Luis Miguel op foto



Op Instagram is een nooit eerder gepubliceerde foto van Selena Quintanilla samen met zanger Luis Miguel verschenen. Op de foto draagt ​​de zangeres kort krullend haar

Een paar dagen na de 23e herdenking van de moord op Selena onthult Quintanilla een ongepubliceerde foto, waarin zij poseert met de Mexicaanse zanger Luis Miguel, die de fans van de zangeres heeft verrast. Op de foto, de koningin van de Tex-Mex, kijkt ze glimlachend, naast de zanger van 'La Incondicional'.




De foto werd op Instagram gepubliceerd door Nena de la Reguera, moeder van de Mexicaanse actrice Ana de la Reguera. 'Luismi en Selena ...' schreef zij er bij. De foto heeft al meer dan 2.000 'likes' en verschillende positieve reacties ontvangen voor de ontmoeting van twee van de grote idolen van de Latijnse muziek.

Hoewel de plaats en datum van de foto onbekend zijn, wordt geschat dat die werd genomen aan het einde van de jaren '80, toen de vertolkster van 'Forbidden Love' haar korte haar droeg. Met die blik verschijnt de Texaanse in verschillende video's gepubliceerd op Instagram onder het selenaqofficial-account, het enige profiel dat is goedgekeurd door de Quintanilla-familie, waar 'La Carcacha' -uitvoering is te zien tijdens een presentatie in het Houston Outdoor Theatre in Houston, 1987, wanneer ze pas 16 jaar oud was.



Stukje bij beetje verschijnen ongepubliceerde foto's van de zangeres van 'Como la flor', die op 31 maart 1995 werd vermoord door haar vriend en medewerker, Yolanda Saldívar.


Pas midden februari kwam er een foto van Selena aan het licht waarop ze in een sexy bikini staat tijdens een reis op een jacht in de Mexicaanse haven van Acapulco.

A post shared by TheMVTO (@themvto) on


(Suriname Mirror/El Nuevo Dia/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten