vrijdag 5 januari 2018

Minister Miranda: 'Mensen binnen PLO die actie willen voeren hebben een politieke agenda'

'Stagnatie in afhandelen stukken van PLO ligt niet aan mijn departement'


Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT & C) vindt niet dat de stagnatie in afhandelen van de stukken van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) gelegen heeft aan zijn departement. De stukken waren in december rond, maar de PLO-voorzitter John Mahadewsing moest zijn handtekening nog plaatsen. Hij was in die periode in het buitenland. Dit bericht Starnieuws vandaag, vrijdag 5 januari 2018.

De PLO heeft een achterstand van twee kwartalen. Mahadewsing zei op Radio ABC, dat er een directie wisseling geweest is bij het ministerie, waardoor er meer tijd nodig was om de betaling in orde te krijgen. 'We hebben rekening gehouden met de stagnatie en gesproken met onze leden. Er is besloten geen actie te voeren', deelde Mahadewsing mee.

Minister Miranda merkt op dat er gewerkt wordt aan het in orde maken van de stukken, maar er is geen precieze datum afgesproken met de PLO.

De bewindsman zegt dat hij geen boodschap heeft aan mensen binnen de PLO die actie willen voeren. Zij hebben volgens Miranda een politieke agenda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten