vrijdag 5 januari 2018

Man door stier dood gespietst tijdens festival in Sincelejo, Colombia

Critici van het evenement vinden het achterhaald en wreed voor de dieren


Tijdens een festival in Sincelejo, Colombia, is Jorge Barrios overleden na deelname aan Colombia's 'corralejas' stierenvechten evenement, dat tot veel kritiek heeft geleid van dierenrechtenactivisten.

Tijdens het festival lokt een groot aantal deelnemers de dieren met rode capes om ze op het allerlaatste moment te ontwijken. Maar Barrios, waarvan men denkt dat hij een bouwvakker is, was niet in staat om op tijd uit de weg te gaan in de arena in Sincelejo.

In videobeelden, die als schokkend kunnen worden ervaren, is te zien dat hij valt wanneer hij op de hoorns van een stier wordt genomen.


Massaal kwamen mensen naar de gewonde man om te helpen. Barrios werd vervoerd naar het Universitair Ziekenhuis van Sincelejo, waar hij korte tijd later overleed aan zijn verwondingen.

Sommige mensen die het festival bezochten, zeiden dat de man (van rond de 60) mogelijk dronken was toen hij de arena betrad.

Critici van het evenement beweren dat het achterhaald is, wreed voor de dieren en ieder jaar raken   stierenvechters gewond.

(Suriname Mirror/Metro.co.uk/Colombia me Gusta/Colombia Oscura/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten