woensdag 24 januari 2018

Curaçao blockchain en cryptocurrency Taskforce een feit

'Ontwikkelingen rond cryptocurrencies kan grote kansen bieden voor economische ontwikkeling Curaçao'


De Curaçao blockchain en cryptocurrency Taskforce is een feit. Het betreft een initiatief van de particuliere sector samen met twee ministeries.

'De CIFA (Curaçao International Financial Services Association), Curaçao International Financial Services Association, en de overheid van Curaçao zijn van mening dat de ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrencies en de achterliggende blockchaintechnologie, grote kansen kunnen bieden voor de economische ontwikkeling van Curaçao met als eerste speerpunt de internationale financiële sector.' Aldus een persverklaring van Cifa, zo bericht vandaag, woensdag 24 januari 2018, het Antilliaans Dagblad.

Op initiatief van de CIFA in samenspraak met het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en het ministerie van Financiën, is een taskforce ingesteld. In deze taskforce zijn de meeste disciplines vertegenwoordigd die deel uitmaken van de internationale financiële sector van Curaçao, waaronder advocaten, belastingadviseurs, accountants, afgevaardigden van de Dutch Caribbean Stock Exchange (DCSX) en specialisten op het gebied van cryptocurrencies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten