vrijdag 5 juni 2020

Ondanks total lockdown gaat KLM aangepaste vluchten met passagiers uitvoeren

De eerste vlucht is zaterdag 6 juni om 18.00 uur vanuit Suriname


Ondanks de total lockdown in Suriname gaat de KLM toch aangepaste vluchten met passagiers uitvoeren vanuit Suriname naar Schiphol. De eerste vlucht is komend weekend, morgen, zaterdag, meldt het bedrijf. 

De KLM heeft speciale toestemming gekregen van de Surinaamse overheid, om ook in het geval van een lockdown te mogen vliegen.

Het KLM toestel vertrekt vandaag, vrijdag 5 juni 2020, om 10.40 uur zonder passagiers, maar alleen met vracht vanaf Schiphol richting de Johan Adolf Pengelluchthaven.

Morgenavond vertrekt de KL714 om zes uur met repatrianten en vracht uit Suriname met aankomst in Amsterdam om acht uur de volgende ochtend.


Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse ambassade, maar kunnen gewoon een ticket kopen bij de KLM via de site of het KLM-kantoor aan de Hofstraati  Paramaribo.

De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing B777-200 met Wifi aan boord. De KLM heeft wel een aantal corona maatregelen getroffen, om haar operatie voor passagiers en bemanning zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren. Zo moeten alle passagiers een mondkapje op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten