maandag 18 mei 2020

Vicepresident Adhin tijdens verkiezingscampagne door bewoners uit buurt weggejaagd

Bewoners hebben respect voor hem verloren en zijn helemaal klaar met Adhin


Vicepresident Ashwin Adhin, lijsttrekker van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Wanica, is vrijdag door enkele burgers weggejaagd in de omgeving van de Welgedacht A weg. Een vrouw laat, in onderstaande op social media circulerende video, in harde taal horen, dat Adhin van de locatie mag opdonderen, aangezien zij en de mensen aldaar het respect voor hem hebben verloren en daarom ook helemaal klaar zijn met Adhin. 

'Meki a hari eng tyari gwe! Unu lasi respeki gi eng! Unu kba nanga eng! Succes 25 mei! All the best in 2020! Un wai! Unu kmopo! Unu dribi!', schreeuwde de vrouw richting Adhin en zijn NDP-delegatie, aldus het Dagblad Suriname maandag 18 mei 2020.

De bewoners van het gebied waren vermoedelijk verhit om de slechte situatie waarin de weg daar al jaren verkeert. 'Mi no wani unu', schreeuwde een andere vrouw. Op de achtergrond is een vlag van de ABOP te zien, waardoor het vermoeden bestaat dat het hier om personen gaat, die nu de ABOP mogelijk ondersteunen.

In de groep zat ook het overgelopen oud-VHP-Assembleelid Sharmila Kalidien-Mansaram. Zij is niet lang geleden vanuit de VHP overgestapt naar de NDP en  wordt vaak ingezet om pakketten uit te delen en de VHP als zogenaamde insider te bekritiseren.

Adhin is kalm gebleven en hield de mensen rustig voor, dat hij direct van de locatie zou weggaan. Mansaram bleef met een zuur gezicht kijken naar de mensen  aldus het dagblad. Enkele aanhangers uit de NDP-delegatie dienden de vrouwen wel af en toe van repliek.


Het is niet de eerste keer dat Adhin is uitgejouwd. Hij werd in maart 2019 tijdens de Holi-viering op het sportveld van Kamal Dewaker (KD) in Wanica door een groep mannen uitgejouwd, terwijl hij een toespraak hield. Achteraf reageerde Adhin door te stellen, dat de tegenpartij haar (kader)mensen had gestuurd, vijf zuiplappen, om hem lastig te vallen tijdens zijn speech.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten