maandag 18 mei 2020

Ouders gearresteerd in Buenos Aires, Argentinië, nadat baby positief was getest op cocaïne

Meisje heeft de cocaïne mogelijk via de moedermelk ingenomen...

Bij huiszoeking vindt politie 70 gram cocaïne, klaar om te worden verkocht


Een tien maanden oude baby, meisje, is overgebracht naar een ziekenhuis nadat ze cocaïne had ingenomen via de melk van haar moeder. Volgens lokale media in Argentinië werden een 30-jarige vrouw, genaamd Yamila R., en haar 38-jarige Peruaanse partner Ismael A., gearresteerd nadat hun dochtertje positief was bevonden voor cocaïne. 

De ouders brachten het meisje naar verluidt naar een gezondheidscentrum en het meisje werd later overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze in kritieke toestand aankwam. Haar toestand bleek te zijn veroorzaakt door het inslikken van cocaïne, waarbij laboratoriumonderzoek bevestigde dat ze cocaïne in haar bloed had.


Lokale media meldden dat dokters denken dat het meisje de cocaïne mogelijk via de moedermelk heeft ingenomen, terwijl de moeder beweerde dat haar dochter had gespeeld met medicijnen van de vader die onlangs een beenoperatie heeft ondergaan.


De lokale aanklager Carlos Rolero Santurian gaf naar verluidt een huiszoekingsbevel uit voor het huis, waar de politie 70 gram cocaïne vond, klaar om te worden verkocht, gereedschappen om de stof te snijden, een digitale weegschaal, een notitieboekje met aantekeningen over de verkoopactiviteiten en 90.000 ARS.

De ouders worden preventief vastgehouden en naar verluidt zijn ze ondervraagd als onderdeel van het politieonderzoek.


(Suriname Mirror/7News/Twitter/actualidad.rt.com/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten