woensdag 15 april 2020

Weer nieuwe auto's voor leden Korps Districtscommissarissen

(Bron foto's: NII)
Districtscom- missarissen hebben in totaal 15 auto's ontvangen van RO


Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft gisteren nog eens vijf auto’s overhandigd aan leden van het Korps Districtscommissarissen (dc’s). Daarmee is het aantal nieuwe voertuigen die hij in de tweede helft van 2019 aan de districtscommissarissen gaf gestegen naar vijftien. 

De dc’s die bij de overhandiging zijn bedacht, zijn Sarwankoemar Ramai (Saramacca), Audrey Hankers (Wanica Zuidoost), Nisha Kurban-Baboe (Nickerie), Eric Grauwde (Paramaribo Zuidwest) en Ajaikoemar Kali (Commewijne). De minister hoopt binnenkort met nog twee auto’s alle districtscommissarissen te hebben voorzien. Het gaat om dubbelcabine pickups van het merk SsangYong Musso.

Dikan zei bij de overhandiging van de autosleutels aan Hankers te hopen dat de voertuigen ertoe zullen bijdragen dat zij beter gemotiveerd aan de slag gaan. Hankers heeft in haar dankwoord bevestigd, dat het voertuig goed van pas komt en dat het de mobiliteit van de districtscommissaris zal verbeteren.

De minister hoopt, dat met de nieuwe voertuigen de mobiliteit van de districtscommissarissen zal verbeteren, iets wat de bestuursdiensten landelijk ten goede zal komen. Vooral tegen de achtergrond van de extra werkzaamheden van de districtscommissarissen om orde op zaken te stellen in het kader van de maatregelen in de strijd tegen Covid-19, is een gedegen dienstvoertuig noodzaak.

Om ‘social distancing’ in acht te nemen als deel van de strijd tegen Covid-19 heeft de minister bij de overhandigingsceremonie de gebruikelijke handdrukken vermeden.

In plaats van handdrukken tikten ze elkanders de schoenen tegen elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten