dinsdag 14 april 2020

‘Webcam’ modellen van Colombia vinden zichzelf opnieuw uit in het licht van Coronavirus pandemie - Erotiek en seks online zijn niet langer voldoende

(Bron foto: Twitter)
Webcamster besteedt nu meer tijd aan advies aan klanten die niet weten om te gaan met quarantaine


Erotiek en seks online zijn niet langer voldoende. In isolatie vanwege de pandemie, besteden een Colombiaanse webcamster nu meer tijd aan het luisteren en het aanbieden van allerlei soorten advies aan klanten die niet weten hoe ze met quarantaine moeten omgaan.

De vraag naar haar diensten is niet alleen met 30% gestegen, volgens rapporten van de industrie, maar is ook gediversifieerd door het nieuwe coronavirus. Nu 'zijn we als psychologen voor klanten', zegt een 26-jarig webcammodel dat zichzelf Angela Cianuro noemt in dit vak.

Covid-19 'is een onderwerp van gesprek en bezorgdheid voor velen, en we proberen hen daarom te helpen', zegt deze getatoeëerde vrouw met lila haar. 'Terwijl je iets erotisch aanbiedt, bied je hen ook gezelschap, een glimlach, warmte.'

(Bron foto: Reuters)
Nu bijna de helft van de mensheid in quarantaine is geplaatst door een virus dat heeft geleid tot bijna 120.000 doden, ontsnappen veel werknemers in deze sector momenteel aan de ineenstorting van de wereldeconomie.

Opgesloten in haar appartement in Bogota, is Cianuro er trots op dat ze haar empathie gebruikt om werkloze, eenzame en bezorgde internetgebruikers te begeleiden. Voordat verplichte isolatie begon te heersen in Colombia, waar er meer dan 2.800 infecties zijn, bood Cianuro zes tot zeven uur per dag virtuele erotische shows aan.

(Suriname Mirror/QCostaRica)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten