maandag 13 april 2020

'Strei! doet in drie districten mee, omdat we nieuwe organisatie zijn met beperkte middelen'

'We verwachten dat het een mooie, maar moeilijke strijd zal worden'


Strei! doet in Paramaribo, Wanica en Commewijne mee aan de komende verkiezingen. 'We doen in drie districten mee, omdat we een nieuwe organisatie zijn met beperkte middelen en ook pas op het laatste moment duidelijkheid hadden of we mee zouden doen aan de verkiezingen door het inzamelen van de verplicht gestelde waarborgsom', zegt Maisha Neus, voorzitster van Strei!, vandaag, maandag 13 april 2020, op Starnieuws. 

'We verwachten dat het een mooie, maar moeilijke strijd zal worden en we zullen ons primair richten op de first time voters, zwevende kiezers en niet-stemmers. Ons doel is het maximale eruit te halen en we zullen door de Covid-19 situatie dus primair via reguliere media en social media onze campagne voeren', zegt Neus, die lijstduwer is in Paramaribo.

De kandidatenlijst wordt aangevoerd door Phil Soemita. Strei! meent dat de lijst in elk opzicht een weerspiegeling is van het overgrote deel van de bevolking van Suriname.

De politieke partij benadrukt, dat boven alles het algemeen belang van Suriname en de Surinamers zal staan en dat haar besluiten dat steeds zullen uitstralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten