donderdag 16 april 2020

Nog onbekende man overlijdt na zwaargewond te zijn gevonden achter een bushuisje Bronsweg

Man gewond aan hoofd en in gelaat - Politie zoekt hulp achterhalen identiteit


De politie van Brownsweg kreeg zondagmiddag 12 april een melding dat een gewonde man achter een bushuisje lag, ter hoogte van de kruising Bronsweg en de weg die leidt naar Koffiekamp in het district Brokopondo. Ter plaatse aangekomen troffen agenten een zwaar gewonde man aan die niet aanspreekbaar was. 

Een ingeschakelde ambulance bracht het slachtoffer over naar een polikliniek van de Medische Zending om medische hulp te krijgen. De man overleed in de polikliniek, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 16 april 2020.

De man, wiens personalia nog niet bekend zijn bij de politie, was gewond aan zijn hoofd en in het gelaat. Zijn lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

De man is van het negroïde ras, aldus de politie. Hij was gekleed in een rode T-shirt en een grijs/zwarte korte broek. Hij was blootsvoets en zijn hoofdhaar was kort geknipt.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit of nabestaanden van het slachtoffer, door te geven aan de afdeling Kapitale Delicten, ondergebracht op het politiebureau Nieuwe-Haven. Men mag de informatie persoonlijk of telefonisch doorgeven. De telefoonnummers van de afdeling Kapitale Delicten zijn 403645, 402730 of 402736. Men mag de informatie ook doorgeven aan het Command Center op het nummer 115 of via de tiplijn 179.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten