zondag 29 maart 2020

SZF in gesprek met bond - 'Terzake discussie staande onderwerpen worden nader besproken'

'Door dialoog ontstaan goede perspectieven om tot een vergelijk te geraken'


De Ware Tijd bericht vandaag, zondag 29 maart 2020, dat de Stichting Staatziekenfonds (SZF) en de personeelsbond in gesprek met elkaar zijn getreden nadat het personeel vrijdag het werk uit onvrede had neergelegd. Het SZF maakt in een persbericht bekend, dat er door dialoog goede perspectieven ontstaan zijn om tot een vergelijk te geraken. 

'Vanaf nu en dus ook in het weekeinde zullen de ter zake discussie staande onderwerpen nader worden besproken en worden uitgewerkt opdat zo spoedig mogelijk tot normalisatie kan worden overgegaan. De directie van het SZF garandeert, dat de dienstverlening vanuit het bedrijf aan de verzekerden onverkort zal worden voortgezet conform de aangepaste procedures indachtig Covid-19', meldt de directie.

De werkzaamheden waren gestaakt, omdat de beide partijen al een poos aan het onderhandelen is over een collectieve arbeidsovereenkomst, maar men is nog niet tot een overeenstemming gekomen. Het SZF heeft verder ook nog betalingsachterstanden die het moet inlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten