woensdag 25 maart 2020

Ook verzekerings- maatschappijen sluiten de deuren voor het publiek

'Wij vragen begrip van onze klanten en relaties voor deze noodzakelijke stap'


Alle verzekeringsmaatschappijen houden vandaag, woensdag 25 maart 2020, de deuren dicht voor het publiek, zo schrijft Starnieuws. De Surinaamse Vereniging van Assurantie Maatschappijen (Survam) staat vierkant achter het standpunt van het bedrijfsleven, dat opgeroepen heeft om de deuren vandaag te sluiten uit protest tegen de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren. 

Ondanks protest van diverse maatschappelijke groeperingen en deskundigen heeft de regering er toch voor gekozen om de wet af te kondigen en daarmee in werking te laten treden. De Survam herhaalt, dat deze wet een averechts effect zal hebben en 'betreurt het dat beleidsmakers nog steeds niet tot het besef zijn gekomen dat dergelijke wetten ons land en volk niet ten goede komen'. 

'De Survam kan zich volledig vinden in de oproep van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven en de visie van de Bankiersvereniging over de wet en verklaart zich hierbij solidair met de door partijen aangekondigde acties. Wij vragen begrip van onze klanten en relaties voor deze noodzakelijke stap die genomen wordt in ’s Lands belang.' 

In deze organisatie zijn verenigd Assuria Schadeverzekering, Fatum, Parsasco en Self Reliance.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten