woensdag 25 maart 2020

KLM staakt vluchten naar Suriname vanaf 29 maart tot en met 3 mei...

KLM voert een laatste vlucht vanuit Suriname uit op 28 maart


De KLM  zal een laatste vlucht uitvoeren op 28 maart naar Amsterdam. Op 27 maart is er een extra vlucht. Vanaf 29 maart tot en met 3 mei worden er geen vluchten meer uitgevoerd van- en naar Suriname door KLM. Dat heeft Waldo’s Travel vandaag, woensdag 25 maart 2020, bekend gemaakt, aldus Waterkant.net.


Op 14 maart werd al per Surinaams regeringsbesluit alle vliegverkeer voor personen van en naar Suriname stopgezet in verband met het coronavirus,  Covid-19. De KLM kreeg daarna toestemming van de Surinaamse overheid om een week lang in Suriname gestrande op te halen.

Vandaag is de laatste repatriëringsvlucht van TUI Fly uitgevoerd naar Amsterdam. Voorlopig zijn er tot en met 30 april geen TUI--vluchten meer van- en naar Suriname.


Gestrande reizigers die na 28 maart nog terug moeten reizen naar Amsterdam worden verzocht contact op te nemen met Buitenlandse Zaken voor verdere informatie over mogelijke repatriatie vluchten op initiatief van de Nederlandse overheid. Voor meer informatie verwijst de luchtvaartmaatschappij naar de website www.bijzonderebijstandbuitenland.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten