vrijdag 20 maart 2020

Assembleelid Mathoera (VHP) werkt uit voorzorg voorlopig van huis uit

'Een huisgenoot van iemand op werkplek van mijn dochter is positief getest op Covid-19'


Assembleelid Krishna Mathoera (VHP) heeft besloten dat zij uit voorzorg voorlopig van huis uit zal werken. 'Ik hoef niet verplicht in huis-quarantaine', zegt Mathoera vanmiddag, vrijdag 20 maart 2020, op Starnieuws. 

'Een huisgenoot van iemand op de werkplek van mijn dochter is positief getest op Covid-19', legt Mathoera uit. Het bedrijf heeft zijn werknemers gevraagd in thuis-quarantaine te gaan.

'Mijn dochter woont bij mij. En ik ben uit De Nationale Assemblee gegaan om het een en ander thuis in orde te maken. Voor mezelf wil ik ook voorzichtigheid in acht nemen en niet onbewust meewerken aan mogelijke spreiding. Dus voorlopig meer van huis werken en contact vermijden tot ik zeker weet, dat er niks aan de hand is. Veiligheid gaat voor.'

Mathoera merkt op, dat iedereen verantwoordelijkheid moet nemen om besmetting tegen te gaan. Daartoe hebben ook zij en haar fractie opgeroepen. In De Nationale Assemblee wordt er onderling over gesproken of het gebouw niet moet worden ontsmet. Wat er gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten