dinsdag 4 februari 2020

Twee verdachten opgepakt voor dood 16-jarige Dion Beeldstroo

Vuurwapen waarmee op Beeldstroo is geschoten gevonden en in beslag genomen


De politie heeft twee verdachten aangehouden in de zaak waarin de 16-jarige Dion Beeldstroo op 28 januari dood werd aangetroffen in de goot langs de Zwampweg in Lelydorp. Het vuurwapen dat bij het strafbaar feit werd gebruikt is aangetroffen en in beslag genomen. Dat schrijft vandaag, dinsdag 4 februari 2020, de Ware Tijd uit betrouwbare bron te hebben vernomen.

De verdachten zijn mannen van 18 en 54 jaar oud. Een van hen was goed bevriend met het slachtoffer, aldus de krant. Naar verluidt hebben de verdachten toegegeven, dat zij betrokken waren bij de moord op de 16-jarige. Of er meer aanhoudingen zullen volgen, is vooralsnog onduidelijk.

Op zondag 26 januari vertrok Dion Beeldstroo na een telefoontje uit huis om naar een afspraak te gaan. Hij keerde echter niet meer terug. Zijn moeder deed na vier dagen aangifte van vermissing bij de politie. De volgende dag, op 31 januari, heeft de familie zijn lichaam herkend in het lijkenhuis.

Het lichaam van de jongen was twee dagen eerder gevonden in de goot langs de Zwampweg. Hij had een schotwond in een wang, die afkomstig bleek van een kogel uit een jachtgeweer. De politie onderzoek de zaak verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten