zaterdag 28 december 2019

Sexy Peruaanse politieagente mogelijk bestraft voor uitvoeren van virale uitdaging

Jossmery Toledo Colonel: 'Jaloerse mensen willen mij beschadigen'



De sexy politieagente Jossmery Toledo Colonel uit Peru zit in het oog van de orkaan en kan zwaar worden gestraft voor het pronken met haar sculpturale figuur in haar uniform in sociale netwerken.




Jossmery Toledo Colonel is een zeer populaire officier op Instagram met meer dan 215.000 volgers. En er zijn krachtige redenen om haar te volgen voor de sexy foto's die ze uploadt, of ze nu uit het zwembad komt in een bikini, traint in de sportschool of kleine kleren draagt die de temperatuur in dit netwerk verhogen.




Waarvoor zij echter gestraft wordt is voor een video die zij deelde in Tik Tok, waarin zij het politie-uniform in een jurk lijkt te veranderen, als onderdeel van de virale uitdaging ‘Bibbidi-bobbidi-boo’. Gezien dit feit heeft de nationale politie besloten een disciplinair proces te starten.

Toledo Kolonel, die ook advocate is, zegt dat 'jaloerse mensen' haar kwaad willen doen.

'Helaas is onze vijand van de politie een andere politieman. Ik begrijp niet waarom mensen zo jaloers zijn. Het enige dat ik je kan vertellen, is dat ze me altijd met dezelfde oude glimlach zullen zien, ik zal nooit worden verslagen door mensen die kwaad willen doen', aldus Toledo op Instagram.


(Suriname Mirror/El Periodico/Instagram/La Republica/Radio Karibena)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten