dinsdag 24 december 2019

BEP opent op Nationaal Project bij Nieuw-Nickerie een informatiecentrum

Partijvoorzitter Asabina hoopt op 'historische overwinning' in mei 2020


(Bron foto's: BEP Communiicatie)

BEP heeft zondagavond op het Nationaal Project, even buiten het centrum van Nieuw-Nickerie,, een informatiecentrum geopend in aanwezigheid van ongeveer driehonderd mensen, zo meldt de Ware Tijd dinsdag 24 december 2019. Partijvoorzitter Ronny Asabina verwacht een wezenlijke bijdrage van de Nickerianen aan de 'historische overwinning' waar de BEP op hoopt. Dit kan volgens hem alleen door hard werken, ook door de afdeling Nickerie. 

BEP wil meer invloed hebben op het beleid. 'Daarvoor hebben wij meer zetels nodig. Wij willen heel graag zaken voor de kansarmen bewerkstelligen', zei Asabina. BEP zal bij de verkiezingen op alle niveaus kandidaten presenteren.

August Lila, BEP-regiocoördinator Nickerie, beseft dat het hard knokken wordt 'en daarvoor hebben wij nu een infocentrum van waaruit we onze veldactiviteiten zullen coördineren'.

Er komen trainingen waar mensen in de tien kernen en andere partijstructuren, zullen leren hoe zij mobilisatievergaderingen in de ressorten van het district succesvol kunnen organiseren.

BEP-hoofdbestuurslid en minister van Regionale Ontwikkeling Edgar Dikan heeft de structuren opgeroepen om vol te houden en het veldwerk serieus aan te pakken. 'Uw betrokkenheid wordt verwacht om het beoogde doel te helpen realiseren.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten