donderdag 28 november 2019

Bunkopuseri belangrijk voor Sociale werkplaats Unu Pikin

Werkplaats draait al 16 jaar zonder financiële steun van de overheid

(Bron foto's: Unu Pikin)
 
Sociale werkplaats Stichting Unu Pikin houdt aanstaande morgen haar jaarlijkse Bunkopuseri aan De Boerbuitenweg. Dan kunnen bezoekers voor leuke prijzen allerlei mooie spullen kopen en direct het werk van de stichting ondersteunen: opvang en arbeid voor mensen met een beperking, zo bericht de stichting vandaag, donderdag 28 november 2019.

De werkplaats draait al 16 jaar zonder financiële steun van de overheid en is afhankelijk van verkoop en donaties.


Deze bunkopuseri is een belangrijke fondsenwervingsactie voor de stichting waar het gehele jaar naar toe wordt gewerkt. Er worden spullen in Holland ingezameld, maar ook de Surinaamse gemeenschap heeft bijgedragen door materialen ter beschikking te stellen, zoals kleding, meubels en speelgoed.

Directrice Susanne Dekkers: 'We zijn erg blij met de steun die we krijgen. Vooral in deze moeilijke tijden is het lastig voor sociale instellingen om het hoofd boven water te houden.'

De Bunkopuseri is op vrijdag 29 november van 13.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden op het terrein aan De Boerbuitenweg, Unu Pikinweg 5. 

Er is echt van alles te koop: heel veel nieuwe kerstspullen, mooie kleding, gereedschappen, huishoudelijke artikelen en serviesgoed, schoolspullen, cadeautjes, meubels, fietsen etc. Er zijn ook weer kinderboeken en boeken voor volwassen en er worden natuurlijk dranken en snacks verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten