donderdag 28 november 2019

Artieste Tekisha Abel 'choqueert' op Jaarbeurs met 'blote billen' kleding - Ook veel enthousiaste reacties....

Abel promoot voor CIC OZON-producten bij CIC- stand op de beurs

 
De kleding van dancehall artieste Tekisha Abel die zij droeg op de openingsdag van de Jaarbeurs, zou bezoekers hebben gechoqueerd. Er is ophef ontstaan vanwege het feit, dat de billen van de artieste in het kostuum te zien zijn. Een bezoeker maakte bovenstaande foto en plaatste die meteen op social media om te vragen of het normaal is, zo schrijft Waterkant.net donderdag 28 november 2019.



Velen vragen zich af hoe de organisatie de artieste op het KKF-terrein heeft toegelaten met zo een kostuum. Daarnaast vinden zij het ook erg, dat CIC de artieste niets heeft gezegd. Abel promoot voor CIC OZON-producten bij CIC- stand op de beurs.

Verschillende Surinaamse maatschappelijke groepen hebben ook hun ongenoegen geuit na het zien van de foto. Zij vinden het gewoon onvoorstelbaar. Gesteld wordt, dat Abel zou moeten weten dat zo'n kostuum niet geschikt is voor de Jaarbeurs, omdat ook veel kinderen de beurs bezoeken.

Maar, iedereen weet toch wie Tekisha Abel is, ook het bedrijf CIC. Overigens krijgt ze ook veel positieve, enthousiaste reacties en mogelijk zelfs meer dan ietwat conservatieve negatieve opmerkingen.

(Suriname Mirror/Waterkant.net)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten