donderdag 31 oktober 2019

Verenigde Arabische Emiraten en Suriname ondertekenen bilaterale 'Air Services Agreement' in Abu Dhabi

VAE en Suriname willen economische en toeristische banden versterken

(Bron foto: WAM)

De Algemene Burgerluchtvaart Autoriteit van de VAE, GCAA (General Civil Aviation Authority), en het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie van hebben in Abu Dhabi een overeenkomst inzake luchtvaart (Air Services Agreement) en een Memorandum of Understanding ondertekend om de economische en toeristische banden tussen de twee landen verder te versterken. 

In een verklaring merkte de GCAA op, dat de overeenkomst de strategieën en doelstellingen van de autoriteit versterkt om investeringsmogelijkheden te verkennen en de handelsuitwisseling tussen de VAE en verschillende landen over de hele wereld te bevorderen.


De overeenkomst werd ondertekend door Sultan bin Saeed Al Mansouri, minister van Economie en GCAA-voorzitter, en minister Vijay Jayant Chotkan. De ondertekeningsceremonie werd bijgewoond door Saif Mohammed Al Suwaidi, directeur-generaal van GCAA.

De partijen bespraken onderwerpen van gemeenschappelijk belang in de luchtvaartsector en samenwerking tussen de twee landen. De overeenkomst draagt ​​bij aan het versterken van de samenwerking tussen de VAE en Suriname, in het belang van de twee landen, aldus de verklaring.

Volgens de GCAA bekleedt de VAE momenteel de nummer één positie in termen van het aantal ondertekende bilaterale overeenkomsten voor luchtdiensten.

(Suriname Mirror/Emirates News Agency WAM)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten