maandag 18 maart 2019

37-Jarige leidinggevende ziekeninrichting aangehouden voor seksueel molest op werkvloer

Slachtoffer doet aangifte tegen man, omdat ziekenrichting geen actie onderneemt


De politie van het ressort Centrum heeft donderdag 7 maart de 37-jarige leidinggevende S.L. van een ziekeninrichting aangehouden, verdacht va seksueel molest op de werkvloer. Een personeelslid deed maandag 4 maart aangifte tegen hem. Volgens verklaring van de aangeefster, maakte L. in de maand december 2018 kusbewegingen in haar richting wat zij zeer vernederend vond. Ze deed haar beklag bij de directie die maatregelen zou treffen, maar merkte hiervan niets, zo meldt het Korps Politie Suriname zondag 17 maart 2019.

L. liet het niet daarbij en op vrijdag 28 december 2018 betaste hij haar borsten. Ook van deze betasting stelde zij de directie in kennis, die wederom aangaf dat er maatregelen tegen de man getroffen zouden worden.

Toen het slachtoffer opmerkte dat er geen maatregelen tegen L. waren getroffen besloot zij op maandag 4 maart aangifte tegen hem te doen bij de politie.

De man werd door de politie ontboden en meldde zich donderdag 7 maart. Hij werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

https://www.politie.sr/update-leidinggevende-opgesloten-voor-seksueel-molest-op-de-werkplek/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten